Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

Assalamualaikum.

Join lagi giveaway :D
Jom tekan banner :) Join laa sekali!


Hurm, maybe kalau ada rezeki dapat RM200 tu, Aimi boleh :

1. Untuk belajar nanti.
2. Bagi duit dekat mak.
3. Beli baju sekolah untuk adik. *dua adik*
4. Bayar bill *sponsor mak*
5. Belanja family makan.

Bukan nak *bodek*, pelik tapi benar.
Huuuuuuuu. Bukan senang tau nak online macam ni.
Kadang-kadang ada internet. Kadang-kadang tak ada.
Nak repair netbook pun tak boleh lagi :( Sedihhh, :((

INGAT. BUKAN SAYA NAK BUAT AWAK SEMUA KESIAN. DAA.
BYE SEMUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Huh!! :D

4 comments:

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,yan dtg dari segmen yang sama^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

mia yusof said...

datang dari segmen yang same , sudah follow blog comel ni ,singgah ke blog saye ^^

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

deno said...

Salam... deno datang dari segmen yg sama dan terus FOLOW sini...! :) jom folow blog deno?^^ --->>> BLOG DAYANGDENO