Steamboat for dinner in Shah Alam //Yummy!//

Assalamualaikum..

Today: #Throwback!

Having dinner with my mom, along, aimi wardina and mirza.
Dah tak ingat nama tempat makan tuh ape.. tapi this the second time dah makan dekat situ. Takde la mahal sangat macam dekat tempat-tempat exclusive gitu. Yang penting, sedap and agak-agak nak sama je. 



Prawns ni, paling banyak kami angkut.. Hehehe.
Tapi,makan habis la. Membazir je x makan nanti.


This is my youngest brother, Mirza.
He loved to eat sausage and maggi jer.


No caption. Haha.


Squidward. Dappnye..


Daging je. Payah jugak nak habiskan.


Sausages. Squids. Prawns.


Otw masak. Nyummy!


My beloved mom and brother waiting for them to be cooked.


Last but not least, my oldest brother that treat us for dinner!

*Laparnya bila tengok balik gambar-gambar ni. Nanak!

5 comments:

Lieya VoN JaY said...

sedap!

Aimi Wardina ♥ said...

nasib tak ada gambar wardina >_<

♥aimi khairina♥ said...

Lieya : Sedap sgt.. bukan selalu kan.

Wardina : Ada la..tp gmbar jari jaa.. hahaha..

Aimi Wardina ♥ said...

takpa tak payah letak memang tak mao pun.

♥aimi khairina♥ said...

Sat nak cari balik ada ka dak gmbr...