Dah Makin Tua daaa....

Assalamualaikum!

Lama x update.. sebab malas.. tak igt lgsg dh yg aku ada blog.. hahaha.. sindrom apakah tu? :p

Okay laa.. sat ja dh nk hujung tahun 2014.. and umur pun dh makin meningkat.. waaaa.. tamau masuk 20's.. tua2.. aku tamauu.. nak buat mcm mana, natural cycle of life.. kena lalui laa jgk.. yg muda pasti kan tua.. yg hidup pasti akan mati.. ketentuan dh semua tu.. kalau mati muda, mmg x rasa la tua tu rasa mcm mana.. sedih pulak cakap pasal mati ni.. okay2.. next laa..

Macam2 experience bila dh makin meningkat usia ni.. dalam studies laa.. love life laa..<3 you AAA :). And dgn skrg study kt Johor.. jauh benor.. jauh dari buah aty.. hmm.. x dok overseas lg tu.. dh rasa jauh dh.. dengan nak balik rumah pn susah.. banyak sgt pakai fulus.. bas ja dh berapa ringgit.. taxi lg dok cekik darah.. boleh mati kering..

Hidup pasti sunyi kalau sorg2 kan.. Tapi aku ada dh peneman di kala bising or sunyi.. pagi petang siang malam dia ada utk aku.. tq dear.. And he also had sacrificed a lot for me.. Nothing I can repay you back.. Paling best.. kita tua sama2.. saya 19.. awak pun 19.. hahaha.. even saya tua 3 bulan sikit dari awak.. i love you..ok laa.. tu jaa.. byeee...!

No comments: