5th Giveaway by Aimi Wardina

Assalamualaikum -_______________________-

& hai kepada non-muslims. Giveaway daripada adik ku lagi. Muahaha, rajin dia buat giveaway. Aimi ni ? Asyik dah aktif je .. Kua, kua, kua. Ha, you alls ! Jangan lupa join tau, tak join siap kauorang aku kerjakan. HAHA, tak lah ^_^

aww, comel !

Nak promote sekali niyh. 
HAHAHAHAHA >______<

Syarat-syarat :
- Warganegara Malaysia
- Follow blog Aimi Wardina
- Like fanpage Aimi & KLIK *klik sampai habis loading
- Like gambar Aimi DI SINI *wajib *akan diperiksa!
- Follow/like semua sponsors

Cara membuat entry :
- Buat sebuah entry yang bertajuk '5th Giveaway by Aimi Wardina'
- Copypaste banner cute itu di entry awak
- Tag 3 bloggers ke atas dan pastikan mereka tahu
- Publish dan hantarkan link entry di kotak komen di bawah

Itu je, tak susah pun.
Nak join ? Tekan banner atas tu :D



4 comments:

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/5th-giveaway-by-aimi-wardina.html

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/